Svatební trend 2023

Hledáte svatební trend pro rok 2023? Nemůžete se rozhodnout pro svatební styl? Přinášíme Vám inspiraci svateb pro rok 2022.

svatba-party.cz

Svatební trend 2023

Svatební trend roku 2023

Zemité, přírodou inspirované barevné palety jsou velkým trendem svateb roku 2023, objevující se především v květinových aranžmá, dekorací svatební tabule a doplňků.
 
Svatební barvy pro rok 2023 se posouvají směrem k zemitým, přirozeným barvám jako jsou barvy rzi, jantaru, skořice, karamelu a medu, doplněné zlatými a rose-gold barevnými tóny.
 
Při dekoraci svatební tabule zvolíme především matné textilie, jako jsou poloprůsvitné voály, které naaranžujeme doprostřed stolu a necháme po okrajích splývat až na zem. Tuto středovou šerpu pak můžeme ozdobit skleněnými a kovovými svícínky, kónickými svíčkami, dřevěnými konfetami, girlandou ze zelených listů nebo lněnými a jutovými doplňky.
 
Kytici pro nevěstu a květinové aranžmá volíme spíše z divokých květin, růží v zemitých a pudrových tónech, jiřin a pampové trávy. Pampová tráva a různé traviny jsou velkým hitem při dekoraci obřadního místa a svatební tabule.

V našem obchodě Vám nabízíme více jak 5.000 produktů k dekoraci Vaší svatby.

Řadit podle:
Výběru neodpovídá žádná položka
Všechna práva vyhrazena © Svatba párty.cz 2024 || Tvorba www stránek: El TORO | ODKAZY |
Kategorie

Svatební trend 2023 Hledáte svatební trend pro rok 2023? Nemůžete se rozhodnout pro svatební styl? Přinášíme Vám inspiraci svateb pro rok 2022.